1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4


Tjänster

Tjänster

Vi är experter på isolering och erbjuder självklart våra tjänster till såväl mindre som större uppdrag. Behöver du hjälp med cellulosaisolering eller andra tjänster men vet inte vart du ska vända dig? Då är våra tjänster rätt för dig oavsett storlek på uppdraget. Vi har en lång erfarenhet av allt inom isolering och tar oss an uppdrag om både mindre hus och större kommersiella fastigheter. Ta gärna även en titt på våra referenser för att se olika uppdrag och hur vi utfört dessa.

tjanster-hus-isolering

Isolering

 

Inget uppdrag är för stort eller litet för oss, allt från golv till tak. Vi hjälper dig och din fastighet med lösullsisolering med cellulosa samt manuell ioslering med cellulosaskivor som vi lagerför och installerar. Utöver det erbjuder vi även wet-spray teknik för akustik, kondens och väggkonstruktioner typ timmer.
Vi har även lagerförsäljning av cellulosaisolering från Isocell.

Tätskikt

 

Komplett tätskiktsystem, ångbroms, vindduk, underlagsduk för yttertak och samtliga tillbehör som tejper, klister och fog finns att köpa hos oss. Vi utför även montering av komplett tätskikt i din tillbyggnad/nybyggnad med dokumentation som ger utökad utförandegaranti/systemgaranti på isoleringen/tätskikt som utförts av oss.

Utsugning

 

Vi erbjuder utsugning av isolering i din fastighet. Vill ni ha den ersatt med cellulosaisolering från Isocell hjälper vi gärna till med det också.

Termografi

 

Vi utför termografi med högklassiga kameror från Flir systems som även är ITC level 1 certifierade. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att få fram eventuella brister i konstruktion, vatten och el.