1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4


Vi kan isolering

Vi kan isolering

Att se över isolering i ditt befintliga hus, eller att välja rätt isolering till ditt nya hus kan vara en helt avgörande faktor om du vill göra en hållbar investering för framtiden rent ekonomiskt, och samtidigt en insats för miljön. Vi erbjuder miljövänlig cellulosaisolering som är både modernt och effektivt vid isolering. Med cellulosaisolering sparar du både energi och pengar.

Komplett

Komplett lösning med tätskikt för både in och utsida, och vi kan hjälpa er med bland annat cellulosaisolering för golv, tak, väggar med mera. Vi kan hjälpa till med utsugning i befintliga hus för att få bort spån och annan material från vindar. Du kan även köpa cellulosaskivor direkt från vårt lager om du själv vill isolera.

Alla typer av uppdrag

Vi åtar oss självklart både mindre och större uppdrag. hos oss kan du få hjälp med cellulosaisolering oavsett storlek. Självklart har vi lång erfarenhet av båda delarna, oavsett om det är ett mindre hus eller större kommersiell fastighet. Titta gärna på våra referenser för att se olika uppdrag och hur vi utfört dessa.

Vad är cellulosaisolering?

Cellulosaisolering är en naturlig isolering baserad på cellulosafiber från lokalt insamlat och sorterat tidningspapper, så som tidningarna Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. Grundmaterialet är alltså världens mest miljöanpassade förnyelsebara byggmaterial, nämligen trä. När tidningspappret är sorterat rivs och mals det i två steg och blandas med brandhämmande tillsatser.

Vill du veta mer om isolering?

Har du frågor om våra produkter och tjänster inom isolering? Läs mer här på webbplatsen eller hör gärna av dig så berättar vi mer. Vi utför uppdrag i Kalmar med omnejd.